Sadamakassasse tunginud vesi halvas laevapiletite müügi (2)

Eile tekkis Kuivastu sadamas segadus enne parvlaeva väljumist kell 14.14, kui tõkkepuud ei avanenud ja piletimüügisüsteem tõrkus nii, et kümme autojuhti pidid Kuivastu asemel pileti ostma hoopis Virtsust.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli kinnitusel selline intsident Kuivastus eile päeval tõepoolest oli. “Kuivastu kassahoone hakkas vett läbi laskma, nii et tekkis uputus – põrandal oli veekiht 1 cm ja kassapidaja tegeles pidevalt põranda kuivatamisega, muidu olnuks vett veelgi rohkem,” selgitas Treiel, lisades, et põrandal asuv UPS ja elektrijuhtmed said siiski veekahjustusi, mistõttu piletimüügisüsteem töötas ebakindlalt.

“15 minutit enne kella 14.40 parvlaeva väljumist lasti sujuvaks läbipääsuks Kuivastust laevale umbes kümme sõidukit ilma piletita tingimusel, et nad ostavad pileti Virtsust. Selline olukord saab tekkida ainult välistegurite mõjul. Iseenesest on kõik süsteemid dubleeritud,” märkis Väinamere Liinide juhataja.

Kassahoonet haldab Treieli sõnul AS Saarte Liinid, keda teavitati kohe järjekordsest vee tungimisest kassasse. “Oleme ka varem korduvalt juhtinud tähelepanu ehituskvaliteedi vigadele kassades ja palunud haldajal leida lahendus,” viitas ta, lisades, et Saarte Liinid on lubanud ehitaja käsile võtta. Kahjusumma on selgitamisel.

Print Friendly, PDF & Email