Äsja uue külmiku ostnud naine võitis külmkapi (5)

Alles paari nädala eest koju uue suure külmkapi ostnud Salme valla elanikule naeratas loosiõnn ka Maxima loosimisel, kus fortuuna ühe neljast külmikust just temale valis.

“See oli selline täitsa juhuslik asi. Ma käin küll Maximas ostmas, aga sellest kampaaniast küll ei teadnud mitte midagi. See oli selline õnnelik asi,” rääkis külmkapi võitnud Urve Palu, lisades, et kuna ta on laudas tööl ja aega vähe, siis õhtuti käivad nad linnas ja ostavad toiduportsu ette. Praegu võidetud külmkapp veel kasutust leidnud ei ole.

“Just ostsin kaks nädalat varem uue ja suure külmkapi. Lastelastel oli külmkappi vaja, mõtlesime, et meil on nii väike. Oleks enne teadnud, et selline asi tuleb,” sõnas naine, kellel on enda sõnul ka varem loosiõnne olnud. Kunagi on ta võitnud nii lotovõidu kui ka pesumasina. Kampaania raames osalesid loosimises kliendid, kes ajavahemikus 15.07–15.09 maksid Maxima kauplustes vähemalt 200-kroonise ühekordse ostu eest Swedbanki pangakaardiga. Kampaania jooksul loositi auhindadena välja neli Hansa külmkappi.

Print Friendly, PDF & Email