Kadi raadio sünnipäevapidu tõi Tornimäel täissaali (32)

Kadi raadio sünnipäevapidu tõi Tornimäel täissaali

18-AASTANE KADI RAADIO: Raadiohääl Urmas Lehtsalu, kes rahvale ringmänge korraldas, näitab, kuidas tantsib 18-aastane Kadi.
Foto: Egon Ligi

Laupäeval tähistas Kadi raadio rahvas Tornimäe rahvamajas raadio 18. sünnipäeva. Sünnipäevapeole kogunes paarsada külalist nii Saarest kui Muhust.

“Kadi on üritanud pidada oma sünnipäeva ikka erinevates maakonna keskustes, et peost saaksid osa meie kuulajad ka linnast kaugemates maanurkades. Oleme käinud juba Salmel, Lümandas, Valjalas, Orissaares, Kihelkonnal ja sedakorda olime siis Tornimäel,” ütles Raadio Kadi OÜ tegevjuht Gunnar Siiner, lisades suured tänud kõigile, kes kohale tulid.

“Ma loodan, et pidu oli kohaletulemist väärt,” lausus ta. Kus Kadi järgmisel aastal oma 19. sünnipäeva peab, Siiner veel öelda ei osanud, ta märkis vaid, et kõik ettepanekud on oodatud. “Veel kord sügav kummardus kõigile Kadi kuulajatele (41 000 kuulajat Lääne-Eestis ja saartel), sest ilma teieta muutuks meie töö mõttetuks,” sõnas Siiner.

Kes soovis, võis Tornimäel osta endale ka rinnamärgi stiliseeritud Ö-tähe ja tekstiga “Olen saarlane”. Märke müünud Saarte Hääle peatoimetaja Tiina Luks ütles, et ta ei uskunudki, et neil märkidel rahva hulgas nii hea minek on. “Esimesed 100 märki leidsid omaniku,” lausus Luks, lisades, et veel selle nädala esimeses pooles tehakse märke juurde ja neid saab osta SH toimetusest. Sünnipäevapeol mängis tantsuks ansambel Hr Kuu, lustakad poisid Leho Lepp ja Andrus Masing Pärnust. Kui bänd puhkas, korraldas Urmas Lehtsalu ringmänge. Õhtut juhtis Tõnis Kipper.

Print Friendly, PDF & Email