Koome taas sõduritele jõuluks sokid! (11)

Saaremaa naiskodukaitsjad, Saarte Hääl ja Kadi raadio kutsuvad taas kuduma jõuluks sokke saarlastest ajateenijatele. Et kõige rohkem on saarlastest ajateenijaid Vahipataljonis ja mereväes (kokku 117 poissi), siis oleme otsustanud kõigepealt neid rõõmustada.

Kui aga sokke saab rohkem, pole sellestki midagi, sest saarlasi teenib ka teistes väeosades ja Kuressaare linnal on olemas vapilaev Admiral Cowan, mille 30-liikmelisele meeskonnale võiks samuti rõõmu valmistada. Eelmise aasta jõulueelne aeg, mil Saarte Hääle toimetusse samuti sõdurpoiste jaoks sokke koguti, näitas lehe peatoimetaja Tiina Luksi sõnul, et tegemist oli väga inimliku ja sooja ettevõtmisega.

“See rõõm, mida meie sokikudumise aktsioon pakkus nii soki-saajatele kui ka kudujateleannetajatele, ütles mulle, et tegu on väärt ja südantsoojendava ettevõtmisega,” meenutas Luks aastatagust aega, lisades, et kui eelmisel korral palusime sokitoojatel soki sisse kindlasti pista ka oma nimi, siis oli toona sokkidesse pandud ka šokolaadi, headest sõnadest ja soovidest rääkimata.

Naiskodukaitsjatele, kes sokikudumise idee algatajad on, teeb rõõmu, et tänavu on viis valda olnud nõus avama ka “kohalikud sokikudumispunktid”. Nii saab sel aastal sokke tuua lisaks Saarte Hääle toimetusele ka Leisi, Valjala, Muhu ja Lümanda vallamajja ning Kärla raamatukogusse. Palume sokid, millel ikka sees annetaja nimi, ära tuua 6. detsembriks. Siis jõuame need sõduritele enne jõulupuhkustele minekut ka ilusasti üle anda. Kui mõni omavalitsus soovib aga veel kampa lüüa, et aidata vähendada memmede jalavaeva, siis palume sellest kindlasti lehetoimetusse teada anda.

Print Friendly, PDF & Email