Presidendi tütre väidetav ähvardaja astub kohtu ette (9)

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas algab teisipäeval kinnine protsess alaealise neiu üle, keda süüdistatakse president Toomas Hendrik Ilvese alaealiselt tütrelt miljonite kroonide väljapressimises, vahendasid ERRi Uudised.

Riigiprokuratuur süüdistab 17-aastast saarlannat suures ulatuses väljapressimises, milles süüdimõistmisel näeb karistusseadustik ette nelja- kuni 12-aastase vangistuse. Kohus arutab neiu süüasja lühimenetluses, milles tema võimalikul süüdimõistmisel arvestatakse määratavast karistusest maha kohe üks kolmandik. Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus on varem ERR-i uudisteportaalile öelnud, et süüdistatav sai presidendi tütre, 17-aastase Juulia Kristiine meiliaadressi tema Facebooki kontolt ning nõudis temalt mitu miljonit krooni oma kirjale lisatud pangaarvele.

Print Friendly, PDF & Email