Saaremaa vallajuhid õnnitlesid Tõnu Hütti 70. sünnipäeval (6)

Saaremaa vallajuhid õnnitlesid Tõnu Hütti 70. sünnipäeval

SÜNNIPÄEVANAPS: Sünnipäevalapsest räägiti peol kui tublist töömehest ja naljamehest, aga ka natukene naiste- ja napsumehest. Sünnipäevanapsu ulatas Tõnu Hütile Saaremaa omavalitsuste liidu büroo direktor Jüri Pärtel.
Foto: Egon Ligi

Pihtla valla endisel vallavanemal ja praegusel vallavolikogu esimehel Tõnu Hütil täitus hiljuti 70. eluaasta.

Eile kogunesid Saare maakonna valdade esindajad Kaali külastuskeskusse, et õnnitleda staažikat Pihtla valla juhti juubeli puhul. “Tõnu on vallavanem olnud 1996. aastast kuni eelmisel sügisel toimunud valimisteni, mil temast sai volikogu esimees,” ütles Pihtla praegune vallavanem Jüri Saar Saarte Häälele.

Saare sõnul on Tõnu Hütt üks väheseid eakamaid inimesi Saaremaal, kes on sellises vanuses jätkuvalt juhtimise juures tegev. “Selliseid 70-aastaseid inimesi, kes on nii vitaalsed, on vähe,” sõnas vallavanem. Juubelipeol astusid väikese eeskavaga üles Kaali kooli lapsed ja pedagoogid, lauldi ja loeti päevakohaseid tekste.

Print Friendly, PDF & Email