Eleriin Mänd esindab Eestit noorteparlamendis

Austrias Bad Ischlis kokku tulevas AEHT (Euroopa hotelli- ja turismikoolide assotsiatsioon) esimeses noorteparlamendis esindab Kuressaare ametikooli õpilane Eleriin Mänd Eesti turismi- ja toitlustusvaldkonna kutseõpilasi.

“Kokku sai Eesti AEHT kuue liikmeskooli õpilase jaoks kaks kohta, nii et Eleriin esindab seal kõiki Eesti turismi- ja toitlustusvaldkonna kutseõpilasi,” lausus ametikooli teabejuht Taavi Tuisk, lisades, et AEHT tegevuse üks eesmärke on eri riikide koolide noortevahelise koostöö tõhustamine. Esmakordselt koguneva AEHT noorteparlamendi istungid kestavad tuleval nädalal neli päeva.

“Läbiv arutlusteema on seekord “Töötamine turismivaldkonnas täna ja homme: visioonid, ootused ja väljakutsed turismiharidusele”,” ütles Taavi Tuisk, kelle sõnul arutletakse lisaks veel selle üle, kas ja kuidas peaks AEHT olema organisatsioonina esindatud sotsiaalses meedias.

Print Friendly, PDF & Email