Kaarma lillepood uues kuues (4)

Kaarma lillepood uues kuues

KLIENTIDE OOTEL: Müüjad Elme Hiiuväin ja Kati Kabur tunnevad heameelt, et nüüd on poes ruumi rohkem ja lillede tarbeks ka uus külmik.
Foto: Egon Ligi

Eile käis Kuressaare kesklinnas Kauba tänaval asuvas Kaarma lillepoes vilgas sagimine. Müüjad sättisid vastremonditud ruumis kaupa välja, aga sellest hoolimata ei jäänud ostjadki teenindamata.

“Sellest on nüüd üle 10 aasta möödas, kui viimati sai suuremat remonti tehtud,” ütles Kaar-ma POÜ liige Kalle Hiiuväin, kelle sõnul hakkas kõige suurem oht tekkima just vanadest juhtmetest, mis olid veel veneaegsete ühendustega. “Seoses sellega leidsime, et aeg on remont ära teha,” rääkis ta.

Üle kahe nädala kestnud remondi käigus ehitati ümber ka lillepoe sissekäik. Varem olid ees topeltuksed ja väike esik, nüüd pääseb kohe ukse avamisel müügiruumi. Lillede tarbeks on seina sisse ava tehtud ja paigaldatud täiesti uus külmik. “Nüüd on ruumi rohkem. Lillede väljapanek on parem ja kliendid saavad pakutavast hea ülevaate,” nentis Hiiuväin. Ta lisas, et konkurentidest lillekaubanduse alal on nad püüdnud eristuda just hindadega. “Ma arvan, et meil on soodsamad hinnad ning kaup on normaalne ja korralik,” tõi ta esile Kaarma lillepoe eeliseid.

Lillepoes on põhivärv roheline, seda tooni on nii müügiruumi letid kui ka riiulid. “Roheline on hea pehme värv ja sobib lilledega,” põhjendas Hiiuväin. Poest saab tellida kõike lilledega seonduvat – matusepärgi, lillekimpe jpm.
Pakutakse ka lillede kojuviimise teenust. Tulevikus on plaanis hakata pakkuma ka matuseauto rentimise teenust.

Print Friendly, PDF & Email