Tarbijate ühistu laiendas Nasva poodi

Tarbijate ühistu laiendas Nasva poodi

Foto: Egon Ligi

Varem laona kasutusel olnud ruumi arvelt on Nasva pood nüüdsest laiendanud müügisaali. Laona võeti aga kasutusele samas hoones asunud korter.

“Kindlasti on nüüd võimalik rohkem kaupa välja panna ning rahvast käib rohkem ja neil on ruumi rohkem liikuda,” rõõmustas Nasva poe müüja Helle Sepp (pildil). Müügijuht Hela Aun ütles, et remondi tõttu oli Nasva pood kolm päeva suletud. “Selle aja jooksul tehti kõik värvimis- ja torutööd, tõsteti ümber kogu sisustus ja paigutati kaup riiulitele. Päris ruttu jõudsime, isegi imestasime,” sõnas ta.

Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse esimehe Peeter Kilumetsa sõnul on ühistul plaanis ka Liiva poe juurdeehitis. “Praegu käib projekteerimine. Aga sellest saame siis rääkida, kui projekt on käes,” lausus Kilumets.

Print Friendly, PDF & Email