Lärmaja peksis teda ohjeldanud vanapapi vaeseomaks (täpsustatud lärmaja sugu) (9)

Kuressaare kohtumajas mõisteti tingimisi vanglakaristus naisele, kes tungis kallale teda korrale kutsuma tulnud vanemale inimesele. Süüdistuse järgi lärmas 39-aastane Joona tänavu 16. juulil kella 11 ja 12 vahel ühe Kuressaare kortermaja trepikojas, lõhkus käte ja jalgadega korteriust ning nõudis sisselaskmist.

Lärmi ja lõhkumise peale tuli 84-aastane naaber lärmavat ja lõhkuvat Joonat korrale kutsuma. Seepeale läks Joona 84-aastasele vanainimesele kallale, lüües teda jalaga, mille tagajärjel kannatanu kukkus maha. Seejärel peksis ta maaslamajat korteriuksega pea piirkonda. Õnneks tuli kaks inimest vanainimesele appi, nad hoidsid Joonat kinni seni, kuni said ta politseile üle anda.

Kohus tunnistas Joona süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja karistas naist nelja kuu pikkuse vangistusega tingimisi 18-kuulise katseajaga.

Print Friendly, PDF & Email