Uute sõidukite registreerimise rekordid jäävad kevadesse

Statistikaameti andmeil registreeriti selle aasta septembris üle Eesti ühtekokku 969 uut sõidukit, mis on selle aasta kuulises võrdluses suurim hulk.

Saare maakonnas esmakordselt registreeritud sõidukeid oli septembri jooksul 87, nendest erasõidukeid 53. Täiesti uusi sõidukeid registreeriti möödunud kuul Saare maakonnas aga 33, nendest erasõidukeid 12. Seega Saare maakonnas möödunud kuul rekordit ei sündinud, kuid registreeritud sõidukite hulk jäi samasse suurusjärku kui oli näiteks augustis, mil esmaselt registreeriti sõidukeid 83 ja täiesti uued neist olid 32.

Saare maakonnas on tänavu esmaste sõidukite registreerimiste osas rekordilised kuud jäänud hoopis kevadesse – aprilli ja maisse. Siis võeti arvele vastavalt 96 ja 97 sõidukit, millest erasõidukeid registreeriti aprillis 54 ja mais 59. Uusi sõidukeid registreeriti aprillis aga 37, nendest erasõidukeid 18. Maikuus võeti uusi sõidukeid arvele 40 ja erasõidukeid oli nende hulgas taas 18. Uusi sõidukeid registreeriti Saare maakonnas rekordhulk hoopis juunikuus, mil arvele võeti 42 uut sõidukit.

Print Friendly, PDF & Email