Maavanem ja linnapea lähevad kooli (täiendatud!)

Juba nädala kestnud ja selle nädala lõpuni vältava “Tagasi kooli” projekti raames on Kuressaare koolidesse tunde andma minemas ka näiteks Saare maavanem Toomas Kasemaa ja Kuressaare linnapea Urve Tiidus, aga ka abilinnapead Kalle Koov ja Mati Mäetalu. Võimalik, et nendega liitub ka Argo Kirss.

Tiidus annab koolitunni Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumis juba täna ja maavanemat ootab tunniandmine ees reedel Saaremaa ühisgümnaasiumis. Maavanema sõnul tuli talle pakkumine projektis osaleda tegelikult ammu, kuid siiani polnud võimalust seda oma nädalakavasse sobitada.

“Lähen ikka oma endisesse kooli ehk siis ühisgümnaasiumisse, kus ma kunagi põhikooliosa lõpetasin,” ütles Toomas Kasemaa Saarte Häälele. “Võin rääkida alates maakonna arengust kuni kirjanduseni, miks mitte. Võin ka füüsikatunni anda, meeldetuletuse mõttes,” muheles maavanem.

Linnapea Urve Tiidus annab ühiskonnaõpetuse tunni Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi kaugõppeosakonna 12. klassidele täna kell 14.10 ja räägib linnavalitsuse praegustest tegemistest, aga ka kohalikust omavalitsusest ja Kuressaare tulevikust üldisemalt.

Kalle Koov annab koolitunni neljapäeval kell 9.35 ja samuti täiskasvanute gümnaasiumis kaugõppeosakonna 10.–11. klassidele. Mati Mäetalu annab aga ühiskonnaõpetuse tunni Saaremaa ühisgümnaasiumi 12. klassidele reedel kell 12.

Lisaks neile annavad sel nädalal Kuressaare vanalinna koolis tunde ka Raili Lainevool, Tambet Kikas, Indrek Peil, Laine Kunnberg-Bortnikov, Jelena Pšenitšnaja, Heli Jalakas, Karle Seema, Ingrid Paiste ja Margus Lindmäe. Leisi keskkoolis räägib teemal “Kuidas kiirelt töötuks jääda?” aga Mikk Orglaan.

Print Friendly, PDF & Email