Õpetaja Marika ja õpetaja Marika armastavad muusikat (7)

Õpetaja Marika ja õpetaja  Marika armastavad muusikat

 

Täna tutvustame lugejatele kaht Marika Metsa. Üllataval kombel on mõlemad Marikad õpetajad – üks on klassiõpetaja Pihtla lasteaed-algkoolis, teine solfedžoõpetaja Kuressaare muusikakoolis.

Kuid sarnasusi on kahel säraval daamil veelgi. Nii Pihtla kooli Marika kui ka muusikakooli Marika (nimetame selguse mõttes neid nii) on mõlemad sündinud Koera aastal ja lõpetanud Tallinna ülikooli. Riietuses meeldib neile praegusel eluetapil lilla värv, lapsepõlves olid nad viksid koolilapsed, nende abikaasad teevad neist paremini süüa ning ehkki mõlemad elavad Kuressaares, on nad mõlemad seotud Pihtla vallaga. Üks neist siis töö tõttu, teine aga juhatab Sandla kultuurimajas koos käivat Pihtla naiskoori.

Nad armastavad metsas jalutada ning kui Pihtla kooli Marika kaalus kunagi arstiks õppimist, siis muusikakooli Marikale meeldis lapsena apteekriamet. Ah jaa, mõlemad Marikad said Metsa nime oma abikaasalt ja mõlema elu täidab ka pärast päevatööd muusika. Ning veel – Marikad arvavad, et nad on ikka rohkem öökulli-tüüpi inimesed kui lõokesed – õhtuti on nende arvates mõnusam toimetada ning kui oleks võimalik, magaks hommikuti päris kaua.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email