Saare lapsed homme “Laulukarussellis”

Sügishooajal toob ERR koostöös Eesti Kontserdiga televaatajate ette ühtekokku 96 paremat noort eesti lauljat vanuses 3–13. Saare maakonna laululastele saab kaasa elada 17. oktoobri saates.Saarlastega samas saates võistlevad poolfinaali pääsemise eest lauljad Pärnust ja Viljandist.

Telesaadet juhivad Andero Ermel ja Meelis Kompus. “Laulukarussell” on eetris pühapäevaõhtuti kell 18.40. Eelmisel kevadel Kihelkonna rahvamajas toimunud Saaremaa Laululinnu võistluskontserdil tunnistati maakonna parimateks laululindudeks Karl-Reedik Mändar Kärla lasteaiast (juhendaja Ülle Vallaste), Kerstin Tang Kuressaare gümnaasiumist (juh Pilvi Karu) ja Kristiin Koppel KG huvikoolist Inspira (juh Pilvi Karu). Nemad esindavadki meie maakonda “Laulukarussellil”.

Pilvi Karu

Print Friendly, PDF & Email