Riigikohus otsustab Liis Haaveli saatuse kuu jooksul (2)

Riigikohus arutas kolmapäeval pensionäridelt kinnisvara ja raha väljapetmise eest vangi mõistetud saarlanna Liis Haaveli kriminaalasja ning langetab selles otsuse kuu jooksul, vahendasid ERRi uudised.

Eelmisel teisipäeval jättis ringkonnakohus uue kuriteokahtluse tõttu vahistatud Haaveli vabastamata. Septembri keskel andis Harju maakohus prokuratuurile loa Haaveli vahistamiseks, sest teda kahtlustatakse augusti lõpus ühe vanuri pangakonto tühjendamises.

Politsei kinnitusel maskeeris Haavel end paruka ja prillidega ning kasutas nime “Mirjam”, kui tutvus augustis Tallinnas üksi elava vanainimesega. Haavel pakkus talle abi igapäevatoimetustes, kuid saades oma valdusesse vanuri pangakaardi ja PIN-koodi, võttis arvelt välja 54 000 krooni.

Print Friendly, PDF & Email