FC Levadia ja JK aaMeraaS liiguvad koostöö poole (2)

Eesti jalgpallimeistrivõistluste III liigas sel hooajal kuuenda kohaga lõpetanud Saaremaa JK aaMeraaS ja Eesti viimaste aastate absoluutse valitseja FC Levadia vahel koostöölepingu sõlmimine on üsnagi tõenäoline.

Saarlaste klubijuhi Andre Käeni sõnul arutati koostöövõimalusi saarlaste meeskonna spordidirektori Janek Meeti ja FC Levadia juhi Sergei Hohlov-Simsoniga ning leiti, et koostööl oleks jumet. Sama kinnitas Saarte Häälele ka endine Eesti koondise mängija Hohlov-Simson.

“Koostöö on vägagi tõenäoline,” kinnitas Levadia tegevjuht ja lisas, et praegu käib mõtisklemine selle üle, kuidas koostöö täpsemalt välja võiks hakata nägema. Hohlov-Simsoni sõnul oleksid saarlased esimesed, kellega Levadia sellise koostöölepingu sõlmiks.

Kindlasti ei tähenda see tema sõnul FC Flora taolise süsteemi loomist, kus klubid toimivad üksteise duubelklubidena ning mängijaid viiakse alatihti ühest klubist teise. Hohlov-Simsoni kinnitusel oleks Levadial Saaremaa klubile palju pakkuda ja samas annaks koostöö saarlastega ka nende klubile üht-teist.

Print Friendly, PDF & Email