Saarlastele terendab lootus soodsamale laevasõidule (26)

Riigikogu majanduskomisjoni juurde loodud töörühm arutas eile taas saarlastele soodushinnaga parvlaevapiletite võimaldamist.

Saarlasest riigikogu liige Kalle Laanet oli eile pärast koosolekut optimistlik, sest töörühm jõudis seisukohale, et vastav muudatusettepanek võiks minna majanduskomisjoni 25. oktoobril. Töörühma seisukoht oli ka see, et asi võiks minna riigikogu suurde saali esimesele lugemisele.

Laaneti sõnul soovib töörühm, et saarte elanikud ja nendele kuuluvad sõidukid ning saartel registreeritud juriidiliste isikute sõidukid saaksid üle Suure väina piletihinnast 50 protsenti odavamalt. Samuti kaoksid siis sõidukites ära üksikpiletid, s.t need inimesed, kes on autos peale juhi, saaksid üle väina sõita tasuta.

Print Friendly, PDF & Email