Autode kokkupõrkes sai viga kolm inimest

Autode kokkupõrkes sai viga kolm inimest

Foto: Egon Ligi

Reedel Kuressaares juhtunud autode kokkupõrkes sai vigastada kolm inimest. Õnnetuse asjaolud selgitab menetlus.

Reedel kell 19.45 toimus liiklusõnnetus Torni ja Vallimaa tänava ristmikul, kus põrkasid kokku Ford, mida juhtis 18-aastane Madis, ja Chevrolet, mida juhtis 38-aastane Tõnu. Kuressaare haiglasse toimetati Fordi juht ja kaassõitja, 18-aastane Hindrik ning Chevrolet’ kaassõitja, 36-aastane Ingvar.

“Juhid olid kained, omasid juhtimisõigust ja sõidukites viibinud inimesed olid turvavarustusega kinnitatud,” ütles politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et liiklusõnnetuse põhjuse selgitab menetlus. Tammelehe sõnul sõitis Ford Tallinna tänava poolt mööda Torni tänavat Vallimaa tänava suunas.

Vallimaa tänava ristmikule välja sõites kaldus Ford vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal liikunud Chevrolet’ga, mis liikus J. Smuuli tänava poolt mööda Vallimaa tänavat Torni tänava poole.

Print Friendly, PDF & Email