Valjalas põles laut 98 loomaga, 2 töötajat sai vigastada (lisatud video!) (3)

Valjalas põles laut 98 loomaga, 2 töötajat sai vigastada (lisatud video!)

Autor: Egon Ligi

Valjalas põles eile hilisõhtul loomalaut, kus hukkus 10 veist ja kaks farmi töötajat sai vigastada.

10. oktoobril kell 23.11 teatati tulekahjust Valjala alevikus Posti tänaval, kus põles loomalaut. Päästjate saabudes põles laut (mõõtmetega 50×20 meetrit) lahtise leegiga, laudas oli 95 lehma ja kolm vasikat.

Loomi põlevast hoonest päästes said vingumürgituse kaks farmi töötajat, kes viidi haiglasse, kolmandale töötajale andsid kiirabitöötajad esmaabi sündmuskohal. Esialgse info kohaselt sai üheksa looma põletushaavu ja osa neist hukkus. Tules hävis hoone eterniitkatus ning tules said kahjustada ka vahelaed, olme- ja abiruumid. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 3.09 ja kustutati kell 6.45. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Print Friendly, PDF & Email