Juhtkiri: Ralli oli, on ja jääb (7)

Eile alanud Saaremaa ralli kannab juba järjekorranumbrit 43. See on aukartustäratav number, sest kui mõne aastaid kestnud ürituse ette kirjutatakse 4., 6. või 12., tunduvad needki olema toimunud juba vaat et “aegade algusest”. Ometigi on ralli vahest ainus üritus, mis on üle elanud nii riigikorra- ja sajandivahetused kui ka korraldajate vahepealsed erimeelsused.

Sestap teebki heameelt, et keset muidu nii pikka, pimedat ja igavat sügist on põhjust rahval taas Saaremaale tulla ning et tulijaid on kohe nii palju, et tavalisest parvlaevaliiklusest jääb väheks ja juurde tuleb panna lisareisid.

Muu rahvas elavdab kindlasti linnapilti, annab tööd meie hotellipidajatele ja kokkadele. Ning lustakam rahvas saab koguni mõne ralliseltskonnaga koos ööklubis tantsu lüüa.

Peame meiegi omadele pöialt ning loodame, et ka kõige suuremad fännid jäävad siiski raja äärde ja et kellelgi ei tule pähe mõnd alternatiivset, “oma rallit” korraldama hakata.

Print Friendly, PDF & Email