Algas Tuule Grupi karikaturniir

1. oktoobril toimus Lümanda põhikooli miniväljakul Tuule Grupi järjekorras juba neljanda karikaturniiri esimene etapp. Esimestena olid võistlustules 8. ja 9. klasside jalgpallurid.

Raskete majandusolude ja muude murede tõttu olid Lümandasse kokku sõitnud vaid viie kooli esindused, kuid positiivsust lisab kindlasti asjaolu, et neli maakooli – Leisi, Kärla, Muhu ja Aste – lisandub teisel etapil. Küll aga peeti 10 esimest ja huvitavat pallilahingut, kus kõige edukamalt esines Saaremaa ühisgümnaasium, alistades kõik vastased.

Korraliku turniiri tegid ka võõrustajad Lümandast, kes pidid tunnistama vaid SÜG-i poiste paremust. Kokku mängis esimesel etapil viie erineva kooli eest 34 õpilast, tehti kümme mängu, löödi 44 väravat (sh 2 oma väravat), jala sai valgeks 12 pallurit. Vanemad poisid saavad nüüd pika puhkuse, kuna ilmad lähevad üha jahedamaks ja väljas kaua enam mängida ei saa. Seetõttu mängitaksegi 8.–9. klasside teine etapp 11. aprillil 2011.

www.fckuressaare.ee

Print Friendly, PDF & Email