Tornimäe rahvamajas algas remont

Tornimäe rahvamajas on alanud remont, millega loodetakse valmis saada selle aasta lõpuks.

“Hetkel on lõpetamisel automaatse tulekahjusignalisatsiooni süsteemi paigaldamine ning oktoobri teisel poolel läheb lahti majasiseste vee- ja kanalisatsioonitorude vahetus, tualett- ja duširuumide remont ning vahetatakse välja lavatagune välisuks,” ütles Pöide vallavanem Jüri Linde, lisades, et paigaldatakse ka osaline vundamendi hüdroisolatsioon ja rajatakse sajuvete eemaldamissüsteem. Kokku läheb remont maksma 455 229 krooni, millest 385 000 tuleb EAS-ilt regionaalsete investeeringutoetuste programmist. Valla omaosalus on 70 000 krooni.

Signalisatsioonitööd teeb Installatsiooni Kompanii OÜ ja ülejäänud remonditööd Ores Ehitus OÜ. Jüri Linde sõnul tehti otsus rahvamaja remontida juba paar aastat tagasi, kuna hoones puudus kaasaegne tulekahjusignalisatsiooni süsteem ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemid on väga halvas seisus. “Maja igapäevast tööd ei tohiks remont segada, peame siin sellega lihtsalt arvestama ja sõbralikult hakkama saama,” sõnas Linde.

Print Friendly, PDF & Email