Teele Koeli kollektsioon märgiti ära moefestivalil Future FIBIT

Laupäeval Viru keskuses neljandat aastat järjest toimunud vabariiklikul koolinoorte moeloomingu konkursil FIBIT märgiti ära viie finalisti seas osalenud Saaremaa ühisgümnaasiumi abituriendi Teele Koeli kollektsioon “Kirke”, milles etnostiil oli osavalt ühendatud tänapäevaga.

“Ka varasemalt Future FIBIT-i konkurssidel headele positsioonidele jõudnud Teele Koeli töid hinnatakse kõrgelt ja tänavu kiitis žürii tema kollektsiooni jalanõusid – poolpastlaid,” märkis Euro RSCG pressiesindaja Kristi Kalmaru. Koeli kollektsiooni hindas žürii väga naiselikuks.

Žürii hinnangul oli kiiduväärt kõikide noorte moeloojate kollektsioonide terviklikkus ja innovaatilisus. Samuti toodi välja etenduste läbimõeldus, alates muusikast kuni koreograafiliste lahendusteni välja. Finalistide hulgast sai žürii lemmikuteks kaks tugevalt eristuvat kollektsiooni, ent lõplik otsus kujunes üksmeelselt Johanna-Maria Parve “Stencil Chic(k)” kasuks.

Žüriisse kuulusid ajakirja Cosmopolitan Eesti peatoimetaja Anu Lill, moespetsialist ja Eesti moedisaini liidu liige Jaanika Terasmaa, reklaamiagentuuri Vatson Wunderman loovjuht Anne Vetik, L’Oréal Paris’ brändijuht Eestis Theresa Tarum, Tallinna spordi- ja noorsooameti programmijuht Robert Lang ning AS-i Viru Keskus turundusjuht Taivi Koitla.

Print Friendly, PDF & Email