Ringkonnakohus jättis Liis Haaveli vahi alla (lisatud video!)

Tallinna ringkonnakohus jättis pensionäridelt kinnisvara ja raha väljapetmise eest kohtu all oleva Liis Haaveli eile uue kuriteokahtluse tõttu vahi alla.

Kaitsja Owe Ladva märkis, et tema kaitsealuse Haaveli (31) kinnitusel ei ole ta kuritegu, milles teda kahtlustatakse, toime pannud. “Ei ole mingit alust arvata ka, et ta võiks panna toime uusi kuritegusid või uurimise eest pakku minna,” ütles Ladva ERR-i uudisteportaalile.

Ringkonnakohus nõustus siiski Põhja ringkonnaprokuröri Janar Lutsuga, kes oli Haaveli vahi alt vabastamisele kategooriliselt vastu. Septembri keskel andis Harju maakohus prokuratuurile loa Haaveli vahistamiseks, sest teda kahtlustatakse augusti lõpus ühe vanuri pangakonto tühjendamises.

Print Friendly, PDF & Email