Muratsi bussipeatused saavad tulevikus ootekoja

Lääne regionaalne maanteeamet kooskõlastas Kaarma vallavalitsuse soovil Muratsi sadama tee ääres asuvate bussipeatuste Muratsi I ja II istepinkide paigaldamise ja tulevikus bussiootekodade ehitamise tingimused.

Kaarma valla arengu peaspetsialisti Aare Saare sõnul nõuavad need esmalt aluspinna ettevalmistamist koostöös AS-ga Saaremaa Teed ning seejärel saab paigaldada pingid. “Bussiootekojad on tuleviku teema,” rõhutas Saar.

Lisaks Muratsi peatustele kooskõlastas maanteeamet valla arengu peaspetsialisti sõnul ka uue bussipeatuse nimega Mereranna, mis hakkab asuma Kuressaare–Püha–Masa riigimaanteel Kuressaare–Pihtla suunal 2,63 km ringteest. “AS Saaremaa Teed tähistab bussipeatused osutusmärkidega lähiajal,” ütles Saar.

Maanteeameti peaspetsialist Toomas Magus märkis Kaarma vallavalitsusele saadetud kooskõlastuses, et uue bussipeatuse tähistamist rahastab amet Saaremaa Teede perioodilise hoolde vahenditest.

Print Friendly, PDF & Email