Minu öökapiraamat (2)

Minu öökapil oli virnas kolm seni lugemata Terry Pratchetti raamatut, oli ju puhkuseaeg…

Ja Pratchett on selline autor, keda hindan tema esimesest eesti keeles ilmunud teosest – oli ju “Võlukunsti värv”? – alates. Miks siis selline võlurite-päkapikkude-trollide-vampiiride-inimeste Kettamaailm? Sellepärast, et äratundmisrõõm on igavesti tore asi ja kui keegi oskab maailma just sellises soustis pakkuda, kui Pratchett seda teeb, võtan pakkumise alati vastu.

Soovitan teistele ka. Loed samadest asjadest, millest kirjutab näiteks Äripäev või Postimees, aga ajab mõnusalt muigama ja vihastada ei viitsi. Poliitikute peale ja hinnatõusude peale ja selle peale, et kohe tuleb see euro ja lööb elukorralduse täitsa segamini… Nii et tere tulemast minu öökapile, “Õed nõiduses”!

Maire Sillavee
Salme valla kultuurijuht

Print Friendly, PDF & Email