Sõnajalad ei rikkunud lennureegleid (9)

Lennuamet leiab, et perekond Sõnajalale kuuluva helikopteri maandumine Kuressaare puhkealal Raiekivi säärel ei olnud lennureeglitega vastuolus.

Kuressaare linnapea Urve Tiiduse esitatud arupärimisele saadetud vastuskirjas teatas lennuamet, et perekond Sõnajala helikopteri maandumine Kuressaares linna omanduses oleval heakorrastatud puhkealal ei olnud vastuolus lennureeglitega, kuna piloodi tegevus ei seadnud puhkealal viibivate inimeste elu ja tervist ohtu.

Samas märgib lennuamet, et kui helikopter maandub väljaspool lennuvälja, peab piloodil olema maaomaniku luba ja omanikul omakorda on õigus pöörduda rikkumiste korral kohtu poole. Perekond Sõnajalale kuuluv helikopter maandus 12. septembril linnalt luba küsimata Kuressaares linna omanduses oleval heakorrastatud puhkealal Raiekivi säärel.

Print Friendly, PDF & Email