Kuressaare: 20 aastat omavalitsust

1. oktoobril tähistab Kuressaare 20 aasta möödumist omavalitsusüksuse põhiseaduslike õiguste taastamisest. Aastapäeva puhul avatakse kultuurikeskuses täna Kuressaare omavalitsusele pühendatud näitus, mis jääb avatuks 13. oktoobrini.

“Näitus juhatab sisse Kuressaare omavalitsuse 20. aastapäeva üritused ja kindlasti tasub seda kultuurikeskuse fuajeesse uudistama tulla,” sõnas linna noorsootöö spetsialist ja näituse üks korraldajaist Lindia Lallo. Omavalitsuse sünnipäevaks saab Kuressaare uue kujundusega lipu, mis heisatakse pidulikult reede hommikul kell 8 linnavalitsuse hoone ees. Lipu heiskamisele on oodatud ka linnaelanikud.

Samal päeval kell 15 algab raekojas tähtpäevale pühendatud lühikonverents, kus esineb tervituskõne ja lühikese meenutusega toonastest sündmustest president Arnold Rüütel. Kell 18 algab kultuurikeskuse saalis kontsertaktus, kus linnalt saavad tänukirja inimesed, kes on oma ametipostil või kauaaegse tööga linna haldusaparaadis andnud suure panuse linna ja omavalitsuse haldusvõimekuse arengusse.

Kontserdi pakuvad Kuressaare muusikakollektiivid. Kontsert on tasuta ja ka linnaelanikud on oodatud sellest osa saama.

Silver Saluri

Print Friendly, PDF & Email