Saaremaa Golf nõuab Saare Golf Traveli pankrotihalduri vabastamist

Reedel arutati Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas Saaremaa Golfi AS-i taotlusel pankrotis OÜ Saare Golf Travel pankrotihalduri vabastamist.

Kohus avaldab asjas määruse 24. septembril, kuna kohtunik Külli Mõlder soovis enda sõnul asja kohta teada ka pankrotitoimkonna arvamust, teatas BNS-ile Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu.

Saare Golf Traveli pankrotihaldur, advokaadibüroo Mägi Kraavi & Partnerid vandeadvokaat Veli Kraavi ütles BNS-ile, et Saaremaa Golfi nõudmine on ilmselt seotud kahe ettevõtte kohtuvaidlusega golfiväljaku operaatorteenuse osutamise õiguse üle.

Väljaku teenuste müügi õiguse üle vaidlevad kohtus Saare Golf Travel OÜ ja väljaku omanik Saaremaa Golfi AS. Tänavu juunis keelas kohus Saaremaa Golfi AS-il müüa oma väljaku teenuseid, rahuldades Saare Golf Traveli esialgse õiguskaitse taotluse.

Print Friendly, PDF & Email