Tsiklimeestele eraldi ooteraja tegemine pole kindel (5)

Parema parvlaevale pääsemise nimel viimasel ajal sõna võtnud mootorratturite ja Väinamere Liinide esindus istusid üleeile ühise laua taha, et leida võimalikke lahendusi, kuidas tsiklisõbrad lihtsamini laevale saaksid.

Olgugi et Saaremaa mootorratturite esindaja Erkki Evestus ütles ajalehele Meie Maa, et tsiklimehed saavad eraldi ooteraja, lükkas Väinamere Liinide esindaja selle väite täna ümber. “Tänases [7. sept] Meie Maas avaldatud artikkel “Mootorratturid saavad sadamates oma ooteraja” annab lugejatele kahjuks valeinformatsiooni,” märgitakse Väinamere Liinide avalduses. “Eraldi ooteradade eraldamist ei ole otsustatud. Kohtumisel arutati muuhulgas erinevaid võimalusi mootorratturite ülesõidu hõlbustamiseks, eraldi ooterajad oli vaid üks võimalustest. Ühtegi otsust kohtumisel vastu ei võetud.”

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin ütles Saarte Häälele, et motoklubide esindajatega peetud nõupidamisel selgitasid mõlemad pooled oma seisukohti ja arutati võimalikke lahendusi. Tööd tehakse selle nimel, et hiljemalt järgmisel suvehooajal pakkuda mootorratturitele senisest mugavamat ülesõiduvõimalust.

Print Friendly, PDF & Email