Kuressaares avati eile uus tervisesalong (6)

Kuressaares avati eile uus tervisesalong

INIMKEHA TUNDJA: Idamaise ravi spetsialist Kersti Salo kaitses sel alal diplomit Hispaanias. Nüüd on ta valmis saarlasigi selle ravimeetodiga aitama.
Foto: Aare Laine

Eile pärastlõunal avati Kauba tänav 2 kolmandal korrusel pidulikult uus hubane tervisetaastamise paik nimega Kersti SaloNG.

Kersti Salo, kellest neli aastat tagasi sai diplomeeritud massöör, täiendas tänavu oma kutseoskusi idamaise massaaži alal ja kaitses nädalapäevad tagasi sel alal diplomit Hispaanias idamaise meditsiini koolituskeskuses. “Nüüd ma olen siis ka ravitseja. See viimane diplom annab just sellise spetsialiteedi,” viitas Salo.

Tegelikult on Kersti Salo samas majas massaažiteenust osutanud varemgi, aga siis palju väiksemas töökabinetis. Uues ja avaramas tööruumis aitab hubasust ja idamaapärasust luua vastav interjöör – põlevad küünlad, seintel hieroglüüfidega inimfiguurid. Kahest massaažilauast on üks eriline – Nuga Best elektriline seljavenituslaud, millel on lugematu arv stimuleerivaid ja ärgitavaid funktsioone.

“Seljamassaaž parandab rühti ja muudab lihased elastsemaks. Sellest sõltub meie üldine tervis. Selle aparaadiga saab tekitada ka kerget saunaefekti. Esimesed tulemused on paranenud tuju ja uni. Saaremaal on mõned taolised aparaadid veel. Meie salong on aga esimene, kus pakutakse sellega teenust,” selgitas Kersti Salo.

Aasta Mehhikos elanud Kersti Salo tuli kodusaarele tagasi, pakatades optimismist ning tahtmisega saarlaste ja Saaremaa külaliste jaoks midagi head korda saata. “Kliente on noori ja vanu. Soomlased on mind samuti üles leidnud. Tänavu oli kõige kaugem klient Brasiiliast,” rääkis ravitseja tervisesalongi külalistest. Salongis tehakse ka klassikalist massaaži, kupu- ja meemassaaži, reikit ja tui na’d (Hiina massaaž).

Erivajadustega inimestele ja pensionäridele kehtib 10-protsendiline hinnasoodustus.

Print Friendly, PDF & Email