Arhiivitöötajad marakrattidega kimpus (1)

Arhiivitöötajad marakrattidega kimpus

 

Saare maa-arhiivi töötajad on juba pikemat aega hädas noorte paharettidega, kes risustavad maja ümbrust ja määrivad selle seinu. Sel nädalavahetusel oli kamp umbes 10-aastaseid poisikesi peksnud õunapuult alla õunad, sõitnud osa neist tee peal jalgratastega sodiks ja osa õunu loopinud vastu seina.

“Seinad on määrdunud,” kinnitas ka Saare maa-arhiivi arhivaar Hille Tänak-Helde, lisades, et nad on ikka aeg-ajalt nende poisikeste tempudega hädas olnud, kuid kui nad sel esmaspäeval hommikul tööle tulid, oli olukord päris hull.

Kas arhiivi ümbruses teevad pahandust lähedalasuvate majade lapsed või tulevad paharetid kaugemalt, seda töötajad kindlalt öelda ei osanud, kuid nad loodavad, et selline asi enam ei kordu.

Print Friendly, PDF & Email