Valge, Missi ja Tuttsaba otsivad uut kodu (1)

MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu otsib talveks hoiukodusid kassidele. Hoiukodu vajavad nii täiskasvanud kassid kui ka pisikesed kiisupojad. Uut kodu otsitakse ka liivahiirtele ja eksootilistele tuvidele.
“Kassid on hästi sõbralikud, parasiidivabad, puhtad ja terved ning nurruvad.

Ühtegi sellist metsikut ega kätekriipijat ei ole,” ütles Saaremaa Lemmikloomade turvakodu juhataja Helen Kuleša, lisades, et uusi kodusid otsivad nad kiisudele juba ammu. Kevadel üritas ka Kuressaare linnavalitsus leida vastava teenuse pakkujat, aga tagajärjetult. “Praeguse hoiukodu perenaine on talvel väga hädas, tal ei ole ruume ega selliseid võimalusi, et neid ületalve pidada,” kurtis Helen Kuleša, kelle sõnul võiks kassidele olla rohkem hoiukodusid kui üks-kaks, aga kedagi ei huvita.

Ta lisas, et kiisud on vaktsineeritud, steriliseeritud ja kastreeritud. Valge kass, keda hüütaksegi Valgeks, on näiteks väga hea hiirepüüdja, kohevakarvalised Missi ja Tuttsaba on sõbralikud ja armastavad mängida. Kokku vajab praegu uut kodu kuus Aula-Vintris elavat kassi ja kaks kassipoega. Lähem info loomade kohta telefonil 55 560 448 või 58 370 708 või meiliaadressil saareloomad@saareloomad.ee .

Print Friendly, PDF & Email