Posti sortimine kolis endise Tamme poe ruumidesse (4)

Posti sortimine kolis endise Tamme poe ruumidesse

UUTES RUUMIDES: Eesti Posti Saaremaa kandekeskuse juhataja Margit Tammeleht (paremal) ja kandekeskuse vahetuse juht Külli Raamat tunnevad rõõmu töötajate olmetingimuste paranemise ning eriti just kirjakandjate uute töölaudade üle.
Foto: Egon Ligi

Eile kolis Kuressaares seni Torni tn 1 postkontoris tegutsenud Eesti Posti kandekeskus Tallinna tänavale endise Tamme poe ruumidesse. Kullerteenuse ELS terminal jääb veel kuuks ajaks Aia 72 aadressile.

Eesti Posti Saaremaa kandekeskuse kolimine on seotud sisemise töökorralduse muudatusega. “Kandekeskuse kolimine ei too kaasa muudatusi meie klientide jaoks, kes on harjunud teenuseid Torni tänava postkontorist saama,” lausus Eesti Posti Saaremaa kandekeskuse juhataja Margit Tammeleht, selgitades, et kolimisega suuremale pinnale parandavad nad oma töötajate töötingimusi.

Ka on kesklinnast veidi eemal nii väikestele kui ka suurele postiautole parem juurdepääs. “Eesti Posti kinnisvarapoliitika kohaselt kinnisvara ei omata, eesmärgiks on olla hea ja usaldusväärne rentnik,” lisas Tammeleht.
Klienditeenindussaal jääb endiselt kesklinna Torni tänavale. “Vaid suuremõõduliste saadetiste vastuvõtmine ja väljastamine hakkab toimuma uues kandekeskuses,” rääkis Tammeleht, kelle sõnul on uues asukohas, Tallinna tn 61 ruumi nii kirjakandjatele kui kulleritele, oluliselt paranevad ka olmetingimused. Ta ütles, et eriti suurt rõõmu tunnevad nad kirjakandjate uute töölaudade üle.

Uues asukohas hakkab toimuma ka posti sorteerimine. Võetakse vastu ja lähetatakse teele mandrile saadetav post. Sealt alustavad oma tööpäeva 27 kirjakandjat, viies ajalehti, kirju ja pakke Kuressaarde ja Lääne-Saaremaale.

Print Friendly, PDF & Email