Huvitavad aiasaadused (2)

Lehelugeja saatis toimetusse pildi Lümanda vallas Koimla külas kasvavast hiigelkurgist.

“Võtsime ta alla, et teda mõõta. Kurk on 26 cm pikk ja ümbermõõt on 25 cm,” lausus perenaine Küllike, lisades, et nad pole kurki kuidagi eriliselt hooldanud. “Lihtsalt kastame. Ei mingit väetist, kevadel oleme kasvuhoonesse natuke meremuda pannud,” kirjeldas ta hiigelkurgi kasvu. Pere avastas selle kurgi kogemata.

“Kuna ta rippus kasvuhoone laest alla, ei pannud teda üldse tähele, kurgilehed olid ees. Kui siis nüüd avastasime, mõtlesimegi, et teeme pildi ja näitame teistele ka,” sõnas Küllike. Kurgi sorti ta ei tea, sest nad ostavad kurgiseemned pakil oleva pildi järgi. Lisaks saatis Küllike pildi neil kasvavatest huvitavatest tomatitest, mille seemned on saadud Ameerikast.

Print Friendly, PDF & Email