Ametikooli õppurid võidutsesid konkursil (lisatud võiduvideo!)

Kuressaare ametikooli majutusteeninduse eriala õpilased Kaisa Kuusk, Elo Tänover ja Riil Kerro võitsid videote ja helifailide kategoorias konkursi “Kutseharidus on lahe!”, mille eest sõidavad novembris õppereisile Lissaboni.

“Oma väga tempokas ja humoorikas videos näitavad nad, kuidas neile meeldib nende eriala ja mida nad üldse arvavad kutseharidusest,” ütles Saarte Häälele elukestva õppe arendamise SA Innove esindaja Liis Kängsepp.

Tema sõnul esitati Kuressaare ametikoolist konkursile teisigi töid. Saaremaa õppurid olid videote ja helifailide kategoorias võidukad nooremas vanuserühmas ehk põhikoolijärgsete hulgas. Kõik võitjad saavad auhinnaks reisi Lissaboni, EuroSkills 2010 võistluste külastamiseks.

Võidutöödega saab tutvuda alatest esmaspäevast, 6. septembrist SA Innove kodulehel www.innove.ee .

Print Friendly, PDF & Email