Ühisprojekt jätkub Riias ja Pärnus (1)

Euroopa Regionaalarengu Fondi poolt toetatav Eesti-Läti piiriülese koostöö programmi raames läbiviidav projekt Young Sailors (“Noored purjetajad”) jätkub eeloleval nädalavahetusel Riias.

Riia lahtistel noorte meistrivõistlustel stardivad ka Saaremaa merispordi seltsi ja Pärnu jahtklubi noorpurjetajad. Riia lahe vetel toimuv regatt avatakse laupäeval kell 13. Võistlusklassideks on regatil Optimist +, Optimist B, 470, Laser R ja Laser 4.7.

Järgmisel nädalavahetusel, 10.–12. septembrini osalevad Eesti ja Läti noored purjetajad juba Pärnu sügisregatil, mis on ühtlasi ka Olümpiapurjetamise Eesti karikavõistluste neljas osavõistlus. Regatil võisteldakse klassides Optimist, Zoom8, Laser 4.7, Laser Radial ja 470 .
Euroopa Regionaalarengu Fondi poolt toetatava Eesti-Läti piiriülese koostöö programmi raames toimuva projektiga soovitakse arendada noorte purjetamist ning tuua kahe naaberriigi koostöös veelgi rohkem noori selle mereäärsetele piirkondadele omase spordiala juurde.

SMS

Print Friendly, PDF & Email