Noormees sai süüdistuse eakaaslase tapmises (4)

Saaremaal peab peagi astuma kohtu ette noormees, kellel lasub süüdistus mullu sügisel oma eakaaslase surnuks peksmises, vahendab BNS.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani 1989. aastal sündinud Erki kuriteo toime mullu 7. novembril, kui läks Kuressaares asuvas korteris tülli tuttava noormehega ning peksis teda käte ja jalgadega.

Veretöö avastanud politseinikud saatsid ohvri surnukeha kohtumeditsiinilisse ekspertiisi, kus selgus, et ta oli hukkunud peksmise tagajärjel. Seejärel asus politsei tuvastama kahtlustatavat ning ligi neli kuud pärast kuritööd jõudsidki nad Erkini.

Tänavu 26. veebruaril võttis Pärnu maakohus Erki kahtlustatavana vahi alla. Kuigi Erki tunnistas kohtueelsel menetlusel, et lõi küll ohvrit, kuid teda tappa ei soovinud, esitas prokuratuur talle siiski süüdistuse tapmises.

Print Friendly, PDF & Email