Kolme päeva jooksul juba rekordregistreerimine

Saaremaa ühele tuntumale spordiüritusele, 37. korda toimuvale Kolme Päeva jooksule on registeerunud juba 176 põhijooksul osalejat. Korraldajate sõnul on see rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Siis oli ennast kirja pannud 245 jooksusõpra, kellest lõpuprotokolli kanti 243.
Jooksu korraldajad ootavad lisaks põhidistantsile, kus kolme päevaga läbitakse maraton, starti ka noortejooksul osalejaid.

Seni on Saare maakonna koolinoorte osalemine jäänud kesiseks, vaatamata sellele, et kehalise kasvatuse õpetajatele on üritusest aegsasti teada antud. Kuni 15-aastastel on distantsiks 8,5 kilomeetrit, mis läbitakse jagatuna samuti kolmele päevale. Stardimaksu noortel ei ole ning korraldajate poolt on ajavõtt, auhinnad, meene igale lõpetajale ning transport. Oktoobrikuisele jooksuüritusele registreerimine kestab kuni 13. oktoobrini.

Print Friendly, PDF & Email