Krimi (1)

Suur pruun koer ründas ratturit
Politsei sai eile keskpäeval Laimjala vallast teate, et jalgrattaga sõitnud inimest ründas suur pruun koer. Politsei- ja piirivalveameti Lääne piirkonna esindaja Hedy Tammeleht ütles Saarte Häälele, et politsei uuris välja koeraomaniku ja selgitas omanikule koerapidamise eeskirju. “Seekord piirduti suulise hoiatusega,” märkis Tammeleht.

Kuressaare perearst Sille Väli rääkis eelmisel nädalal Kadi raadios, et temale teada olevad põhilised koeraründejuhtumid on toimunud oma pere loomadega. Käesoleva aastanumbri sisse jääb Saare maakonnas ka juhus, kus oma koer pures inimesel kõrva peast.

Tungiti kallale
29. augustil kell 12.45 tungiti Laimjala vallas Audla külas kallale 23-aastasele naisterahvale. 29. augusti öösel kell 2.30 löödi Valjala vallas Tõnija külas 21-aastast noormeest ja tekitati talle kehavigastusi.

Print Friendly, PDF & Email