Aurigas avatakse mängutuba (7)

Täna avab firma OÜ Ermexil Auriga keskuse kolmandal korrusel laste mängutoa Pillerkaar. “Pillerkaar nagu vikerkaar ja eks siin ole ka pidu ja pillerkaar siis kogu aeg,” põhjendas firma esindaja Kaidi Väljaäär, lisades, et samas ei tahtnud nad panna ka väga titelikku nime, sest mõeldud on ka suurematele lastele.

Mängutoas hakkavad tegutsema igasugused põnevad huviringid. Hommikuti tegutsevad beebiringid, tulevikus lisandub beebide võimlemine. Tuleb ka disainiring lastele, tüdrukuteklubi, aabitsaring jm. Kes esimesel päeval (s.o täna – toim) kohale tuleb, saab end ringidesse kirja panna eelisjärjekorras.

Tavaliselt on igal pool kaubanduskeskustes mängutoad, aga Aurigas ei olnud, põhjendas Kaidi Väljaäär Auriga keskuses mängutoa avamist: “Nüüd on vanematel selline võimalus, et ise saab minna maja peale näiteks šoppama ja samal ajal on laps hoitud.”

Laste tarbeks on televiisorinurk, saab videodiskot teha, on batuudid, lastele poenurgake, igasugused erinevad mängud, võimalus raamatuid lugeda ja joonistada, liumäega pallimeres supelda. Mängutoas võib ka lapse sünnipäeva pidada, selleks pakutakse siin võimalust korraldada igasuguseid temaatilisi ja põnevaid sünnipäevapidusid.

Mängutuba on avatud sama kaua kui Auriga keskus, st kl 10–20, pühapäeviti kl 10–18.

Print Friendly, PDF & Email