Liblik: mõrvaplaani motiiv võib olla Suklese miljonivõlg (lisatud video!) (1)

Ärimees Tullio Libliku kinnitusel võlgneb möödunud nädalal tema mõrva tellimises kahtlustatuna vahistatud Andrus Sukles Libliku ettevõttele miljoneid kroone, mis võiski olla ründe motiiv.

Liblik selgitas eilsel BNS-i pressikonverentsil, et tema ja Suklese peamine vaidluste objekt on olnud kinnisvaraarendusega tegelev Hirvepargi seltsing, milles pool kuulub Libliku firmale Saarte Investeering, pool aga Suklese ettevõttele Maxkinnisvara. “Saarte Investeering on teinud Hirvepargi elurajooni arendamise projekti mitmekümnetesse miljonitesse kroonidesse küündivaid investeeringuid, samas kui Suklese firma panus piirdus mõnesaja tuhande krooniga,” ütles Liblik.

Tema sõnul on Sukles vaatamata oma tagasihoidlikule rahalisele panusele ikkagi esitanud Saarte Investeeringu vastu rahalisi nõudmisi. “Ühte sellist arutas arbitraažikohus, kes jättis Maxkinnisvara 18,5 miljoni krooni suuruse kahjunõude rahuldamata. Arbitraažikohus tuvastas ka, et Suklese tegevus on ettevõtet oluliselt kahjustanud ning sedastas ehitusobjektile tehtud 13,8 miljoni krooni suuruse ülekulu,” ütles Liblik.

Libliku kinnitusel on Suklese firma Saarte Investeeringule võlgu miljoneid, mis võiski tema hinnangul olla mõrva tellimise motiiviks. “Inimesel, kes oli arvestanud, et osalus kinnisvaraobjektis tähendab kindlat rahapuud, ütlesid kohustuste tekkimisel närvid üles ja ta asus mind kui äripartnerit aktiivselt laimama, kohtusse kaebama, minu vastu politseile sisutühje kaebusi kirjutama, meedias aktiivselt valeväiteid esitama, kahjustades selle kõigega nii mind isiklikult kui ka meie ühist projekti,” ütles Liblik. Ärimehe sõnul ähvardas Sukles teda vägivallaga juba 2007. a märtsis.

Print Friendly, PDF & Email