Lühidalt spordist

PETANK: 14. augustil toimusid Tallinnas Eesti esiliiga meistrivõistlused petangis. Saaremaalt pääses finaalturniirile kaks paari: Urmo Auväärt – Jüri Janson ja Tarvo Pihlas – Enno Kermik. Juba teist korda nelja aasta jooksul toodi esikoht Saaremaale – meistrivõistluste võitjateks tulid Urmo Auväärt ja Jüri Janson, kes finaalis alistasid kindlalt tulemusega 13-5 Anneli Suitsu ja Enn Lehtpuu.

ORIENTEERUMINE: 12. neljapäevak toimub 26. augustil Paikülas. Start on avatud kell 16.30–18.30. 11. neljapäevaku võistlusklasside parimad olid Tiina Ollema, Anne Keerberg, Külli Müür, Ene Kalm, Kaspar Kaseväli, Sven Mihkel Lember, Karl-Martin Lember, Madis Tiik, Jurgis Karnavitsius, Paavo Vara, Karl Pehk ja Kairi Hoogand.

KERGEJÕUSTIK: 16. augustil toimus seeriajooksu järjekordne etapp. Joosti 1 miil. Meeste klassis läks esikoht Henek Tomsonile ajaga 4.49,3. Veteranidest oli parim Aarne Hõbelaid ajaga 5.55,5. Noormeestest võidutses Mairo Tänav tulemusega 5.05,1. Naistest oli parim Taimi Kangur ajaga 6.09,0 ja neidudest Oona Koplimäe ajaga 9.27,0.

Print Friendly, PDF & Email