Mees hüppas üle parda (4)

Reede õhtul hüppas Kuivastu–Virtsu liinil üks mees parvlaevalt Saaremaa merre. Tänu meeskonna kiirele tegutsemisele toimetati mees kaldale ning anti Virtsu sadamas üle politseile ja meedikutele.

“Nägin vees inimese peanuppu,” rääkis Saarte Häälele pealtnägija, kes jälgis toimunut parvlaevalt Regula, mis hakkas Virtsust Kuivastu poole sõitma. Tema sõnul tuli parvlaev Saaremaa neile vastu ja hakkas juba Virtsu sadamasse jõudma.

“Järsku jäi laev seisma ja pööras otsa ümber ning paat lasti vette,” kirjeldas pealtnägija, kes oma sõnul märkas siis ka, et inimene on meres. Tema sõnul tõmmati mees kiiresti paati ja toimetati sellesama paadiga kaldale.

OÜ Väinamere Liinid teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul oli parvlaev Saaremaa 6. augustil teel Kuivastust Virtsu, kui üks laevapere liige kell 19.35 sulpsatust kuulis ja nägi ahtri juures vees inimest.

“Ta teavitas kohe teisi ning info jõudis kapteni ja pootsmanini sekundite jooksul,” ütles Hiiuväin, kelle sõnul tegutses laevapere ülikiiresti ja vastavalt häirekavale. Kapten peatas laeva ja kohe veeskati kiirvalvepaat, kannatanu toimetati paati ning kaldale kutsuti vastu politsei ja meedikud.

“Väinamere Liinid tunnustab laevaperet, kes kiirelt ja asjatundlikult tegutsedes lahendas intsidendi kõigest viie minuti jooksul,” kiitis Hiiuväin.
“Meeskond tegutses väga professionaalselt,” ütles sadamast juhtunut jälginud pealtnägija, kes hüppamismomenti küll ei näinud, kuid kuulis, kui laev andis sireeni, ja väga kiiresti oli inimene veest välja tõmmatud.

Saarte Häälele teadaolevalt ei kukkunud mees üle parda, vaid hüppas ise. Juhtunu uurimisega tegeleb politsei.

Print Friendly, PDF & Email