Kuhu minna

Teisipäev, 10. august

KINO
Divas kl 18 ja kl 20 Shrek nüüd ja igavesti. Pilet 50 krooni.

NÄITUS
Koguva Kunstitallis augustikuu näitused: Laura Kömper Augustiakvarellid, Kaupo Kikas Kahtlased pinnad (fotod). Avatud iga päev kl 10–17.

ÜRITUS
Roomassaare kõrtsis kl 20 suveviktoriini II etapp.

Kolmapäev, 11. august

KINO
Divas kl 20 Shrek nüüd ja igavesti. Pilet 50 krooni.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses spordikeskuse 5. sünnipäeva puhul alustab kl 14 treener Tallinnast – Kadri Kuusik (fittest.ee). Kadri babyfit alustab treeninguga aeroobikasaalis, kus teevad trenni emmed ja treeningatribuutikaks :) on nende pisitibud. Treeningus osalev laps peaks vähemalt pead hoidma! Registreeru tel 45 20 375, treening maksab vaid 5 krooni. Kl 17 viib külalistreener Kadri Kuusik jõusaalis läbi ring-treeningu. Kui sa ei ole varem jõusaalis treeninud, siis ringtreening on suurepärane võimalus jõusaaliseadmetega lähemat tutvust sobitada. Ringtreeningu hind 5 krooni, registreeru tel 45 20 375. Kl 18.30 ootab külalis-treener Kadri Kuusik huvilisi BODYCOMBAT treeningule aeroobikasaalis. BODYCOMBAT sobib nii meestele kui ka naistele ja garanteerib soovitud eesmärkide saavutamise. Head treenimist ja jalalöökide, haakide, sirgete, lõuahaakide, plokkide ja teiste võtete harjutamist! Treeningu hind vaid 5 krooni, registreeru tel 45 20 375.

TANTS
Divas disko. Sissepääs tasuta.

TULEKUL

Kümnes Küünikontsert Tõnis Mäe ja Chalice’iga
Tänavuse Küünikontserdi Muhus Aljava külas annavad publikule Tõnis Mägi ja Jarek Kasar (Chalice).
“Kuna on kümnes aasta, siis olen ma mõelnud, et peaks olema just raskekahurvägi, ning mina pean eesti meeslauljatest kõige kõvemaks lauljaks just Tõnis Mäge. Ma olen tõsine fänn,” põhjendas Küünikontsertide korraldaja Toomas Rohtlaan tänavust esinejate valikut.
Kontserdile on Rohtlaane sõnul oodatud kõik need inimesed, keda selline muusika huvitab. “See on kuulamise muusika, sellist trilli-tralli seal ei saa,” iseloomustas ta. Küsimuse peale, kas heinapallid on juba varutud, kinnitas korraldaja, et need on olemas. “Kuigi publik võiks arvestada – ja eks paljud juba teavad –, et targem on ise istumisalus, tekk vms kaasa võtta,” soovitas Rohtlaan.
Omapärase “kontserdisaali” idee sai Rohtlaan aastaid tagasi tuttava Tallinna vanahärra käest, kes suviti selle küüni kõrval elas. “Esimesed aastad läks kesiselt, nüüd on ettevõtmine hoo sisse saanud. Niikaua kui rahval huvi on, tuleb teha. Iga üritus sureb muidugi ükskord, aga praegu ei ole veel mõelnud, et peaks lõpetama,” rääkis Rohtlaan.
Esimesel korral astusid Aljava küüni heinalavale 2001. aastal Jaan Sööt ja Siiri Sisask, aastate jooksul on küüni püünelt läbi käinud suur osa eesti intellektuaalsete muusikute paremikust.
Aljava heinaküüni väravad avatakse kl 20, kontsert algab kl 21. Pileteid kontserdile saab osta enne algust kohapealt. Pilet 150 krooni, pensionär ja laps (7–16-a) 125 krooni.

KONTSERDI EELTEADE

Liis Lulla suvised flöödikontserdid Saaremaal vol. IV
Tänavu annab Amsterdami konservatooriumis flööti õppiv Liis Lulla kodusaarel taas kaks kontserti. Kontserdid toimuvad eri kohtades ja esitamisele tuleb kaks erinevat kava. Kavad on kantud erinevatest meeleoludest ja võimaldavad esitajal demonstreerida tehnilist võimekust ja emotsionaalset väljendusrikkust.

Esimene kontsert toimub Kuressaare Linnateatri Sinises saalis 14. augustil kl 19. Esitamisele tuleb 19.–20. saj romantiline flöödimuusika sellistelt heliloojatelt nagu F. Poulenc, C. Franck, H. Eller ja G. Fauré. Klaveril saadab Maarja Kindel (EMTA). Pilet 50/25 krooni.

Teine kontsert toimub 21. augustil kl 18 suurepärase akustikaga Pöide kirikus. Esitamisele tuleb sooloflöödi klassika. Kavas on teosed G. F. Telemannilt, Fukushimalt, S. Karg-Elertilt. Pöide kiriku kontsert on tasuta. Oodatud on annetused kiriku restaureerimise toetamiseks. Lubage endale vaba hetk ja tulge kontserdile. Olete oodatud!

Print Friendly, PDF & Email