Linn leidis skatepargile uue ehitaja (5)

Kuressaare linnavalitsus ja peatöövõtja EBC Ehitus lõpetasid poolte kokkuleppel töövõtulepingu Juhan Smuuli tänava skatepargi rekonstrueerimiseks, teatas eile linnavalitsus.

 Uus leping sõlmiti OÜ-ga Betoondetail, kes käesoleva nädala alguses ettevalmistustöödega juba alustas. Tööde maksumus jääb samasse suurusjärku.

Seoses linnavalitsuse ja EBC Ehituse vahelise töövõtulepingu lõpetamisega vaatas pakkumiste hindamise komisjon läbi skatepargi rekonstrueerimise hankele laekunud teised hinnapakkumised ning edukaks tunnistati OÜ Betoondetail pakkumine, kes pakkus hinnaks 338 672,6 krooni.

Selle nädala alguses alustas Betoondetail rulapargi rekonstrueerimise ettevalmistustöödega, järgmise nädala teises pooles peaksid algama ehitustööd. “Skatepargi lahenduse osas muutusi ei tule, mahtusid vähendatud ei ole ning kõik, mis planeeritud, saab olema,” sõnas linna noorsootöö spetsialist Lindia Lallo. Lallo sõnul ongi Betoondetail ise skatepargi lahenduse välja töötanud, alltöövõttu kasutab ettevõte vaid projekteerimise osas.

“Eelduste kohaselt on uus skatepark kuu lõpuks kõikidele ekstreemspordihuvilistele avatud,” ütles noorsootöö spetsialist.
Juhan Smuuli tänava rulapark valmib regionaalsete investeeringute toetuste andmise programmi toel. Probleemid pargi ehitamisega ilmnesid läinud nädalal, kui lätlastest atraktsioonidepaigaldajad pärast etteheiteid nende töö kvaliteedile koos rularampidega üleöö haihtusid.

Print Friendly, PDF & Email