kuhu minna

Teisipäev, 3. august

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskuses 16. Kuressaare kammermuusika päevad. Kl 19 avakontsert. Andres Paas (klaver), Anna-Liisa Bezrodny (viiul), Indrek Leivategija (tšello). Pilet 150.–/120.–.
Roomassaare sadamas kl 20 suveviktoriini I etapp. Kl 22 ansambel LUX. Sissepääs tasuta. Vihma ja tuule korral kaitseb kõiki suur telk! Roomassaare merenädalat toetavad Saku õlletehas ja Altia Eesti.
Papisaare sadamas 8. augustini pakutakse Saaremaa merenädala raames erinevaid kummipaadi- ja jalgsimatku Vilsandi Rahvuspargis vahemikus. Eelregistreerimine on kõikide matkade puhul oluline! Lisainfo ja broneerimine: 45 46 510; 52 69 974, info@parimusmatkad.ee

NÄITUS
Koguva kunstitallis augustikuu näitused Laura Kömper: Augusti – akvarellid, Kaupo Kikas: Kahtlased pinnad – foto. Avatud iga päev kl 10–17.

TEATER

Kuressaares Sadamaaidas Veski tn 9 kl 19 Kuressaare linnateatri etendus: Silvia Soro Rääkivad kivid. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater). Pilet 200.–/175.–/150.–.

Kolmapäev, 4. august

ÜRITUS
Kuressaare Laurentiuse kirikus 16. Kuressaare kammermuusika päevad. Kl 19 Meditatsioonid. Eesti Filharmoonia Kammerkoor. Pilet 150.–/120.–.
Kuressaare linnateatris 16. Kuressaare kammermuusika päevad. Kl 22 Visioonid. Kaie Kõrb (tants), Tiit Peterson (kitarr), Triin Hook (valguskunstnik). Pilet 150.–/120.–.
Kuressaare raekojas kl 19 Sibeliuse akadeemia ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia professori Mari Tampere-Bezrodny meistriklassi kursuste lõppkontsert. Esinevad noored viiuldajad, kontsert on tasuta!
Roomassaare sadamas kl 21 tantsuõhtu Taniel Varesega. Sissepääs tasuta.

TEATER
Kuressaares Sadamaaidas Veski tn 9 kl 19 Kuressaare linnateatri etendus: Silvia Soro Rääkivad kivid. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater). Pilet 200.–/175.–/150.–.

KONTSERT
Kuressaares Arensburgi Päikeseterrassil kl 19 Birgit Õigemeele, Noorkuu ja Uku Suviste suvetuur SEITSE HÄÄLT. Üles astuvad Eesti parimad vokalistid. Täispikk kontsertprogramm sisaldab rohkelt head eesti muusikat, huvitavaid ja esmakordseid vokaalseadeid ning suveõhtusse sobivaid emotsioone. Kõik artistid esitavad tuuril oma parimaid lugusid nii eraldi kui ka üheskoos. Kontserdil kõlavad sellised laulud nagu “Salaja”, “Kaunilt kaua”, “Ma tahan olla öö”, “Saatanlik naine”, “Saladus”, “See päev on teel”, “Mina ise” jpt. Need seitse ja omavahel erakordselt hästi sobivat häält kohtuvad ühel laval, et pakkuda tõelisele muusikasõbrale meeldejäävat suvist elamust. Pilet 175 krooni, kuni 6-a lastele tasuta. Piletid müügil lounge-restoranis Muusa ja Piletilevis. Kohtade broneerimine tel 45 24 707 (pileti väljaostmisel).

SPORT

Nasva staadionil kl 18.45 Eesti karikavõistluste 1/32 finaal jalgpallis: Saaremaa JK aaMeraaS vs. JK Nõmme Kaju.

TANTS
Divas disko. Sissepääs tasuta.


Kontserdi eelteade

Imeilusad viiulikontserdid meistrikursuslastelt

Homme kell 19 esinevad Eesti muusika- ja teatriakadeemia ja Sibeliuse akadeemia professor Mari Tampere-Bezrodny meistrikursusest osavõtjad Kuressaare raekojas ja ülehomme kell 13 linnuse kapiitlisaalis.

Tänavu juba kolmandat korda toimuvatel professor Mari Tampere-Bezrodny meistrikursustel on olnud osalejaid nii Eesti muusika- ja teatriakadeemiast, Soomest Espoo muusikaakadeemiast kui ka Kuressaare muusikakoolist. Koos professor Tampere-Bezrodnyga on kursuslastele tunde andnud ka Anna-Liisa Bezrodny ja Kristiina Kriit.

Kontsertidel mängivad kursuslased Tšaikovski, Rahmaninovi, Vivaldi, Vinjavski ja Saint-Saënsi muusikat. Tuntumatest nimedest astub üles Soomes õppiv Ivi Ots ning saarlastest on võimalik kuulata nii pealinnas õppivaid Johannes ja Heldur Harry Põldat kui ka Kuressaare muusikakoolis pillimängutarkust omandavaid Eva Aarnist ja Karl Jõgit.
Kontsert raekojas on tasuta, kapiitlisaali minnes tuleb aga osta muuseumipilet.

Rita Loel

Print Friendly, PDF & Email