“Õhtusöök viiele” taas Saaremaal (19)

Sel nädalal toimusid Saaremaal taas TV3 suvesarja “Õhtusöök viiele” võtted. Seekord on tegu poliitikute nädalaga, kus saates osaleb ka Kuressaare linnapea Urve Tiidus, kes pakkus oma külalistele õhtusööki Lõmalas.

Õhtusöögi-saates esinevad ka muusikud Kalmet Rauna ja Taniel Vares.
Saate režissöör, Saaremaalt pärit Toivo Köster ütles Saarte Häälele, et Lõmalas toimunud võttepäev läks igati edukalt: “Olime rõõmsad, et kõik sai tehtud ja jõudsime viimasele praamile,” sõnas Köster.
Teised saates osalejad on Sven Mikser, Olga Sõtnik, Juhan Aare ja Priit Sibul, kes korraldasid vastuvõtu samuti oma kodukandis, seega on kõik saated üles võetud Eesti eri paigus.

Poliitikute kokkamissaated on eetris 16.–20.08., Urve Tiiduse kokakunsti saab näha reedel, 20. augustil. “Tegu on haruldaselt tiheda ja põneva nädalaga, kus võistlus on väga tasavägine,” andis Köster vihje.

Print Friendly, PDF & Email