Merepäevad paadimatka ja ainulaadse orienteerumisvõistlusega

Esmakordselt Eestis toimub Kuressaare merepäevade ajal 7. augustil orienteerumisvõistlus mootorpaatidele ja kaatritele. Samal päeval saavad huvilised osaleda ka paadimatkal Roomassaarest Muratsisse ja tagasi.

Orienteerumisvõistlus saab Roomassaare sadamast alguse laupäeval, 7. augustil kell 14, starditakse 5-minutiliste intervallidega ja võistlusaeg on 2 tundi. Võisteldakse valikorienteerumises Sepamaa, Muratsi ja Kasti lahel.
Võisteldakse paatidel, mille mootori võimsus on kuni 5 hj ning kaatritel mootori võimsusega kuni 60 hj.

Mõlemas võistlusklassis peab võistkonnas olema kaks liiget. Lisaks mereleminekul nõutavale varustusele peab võistkonnal olema vähemalt üks mobiiltelefon ja piisav mootorikütuse varu.
Eelregistreerida saab võistlusele kuni 5. augustini e-postiaadressil uvevers@gmail.com või mobiilinumbril 52 76 033. Stardijärjekord loositakse vahetult enne võistluse algust ning siis on võimalus end veel ka registreerida. Stardimaks 100 krooni tuleb tasuda kohapeal.

Analoogselt maismaal toimuvale orienteerumisele saab võistkond stardis võistluskaar-di (merekaardi) ja kontrollkaardi. Võistluskaardile on kantud kontrollpunktid asukoha lühikirjeldusega, kontrollpunkt on tähistatud orienteerumises kasutatava märgisega, mis ei ole peidetud.
Kõigile võistlustest osavõtjatele on soovi korral tasuta kaikoht Roomassaare sadamas.

Huvilised on samal päeval oodatud osa võtma ka paadimatkast, mis sisaldab sõitu reisijateveopaadiga Roomassaare sadamast Muratsi sadamasse ja tagasi, vahepeatust merel, et näha, kuidas kalur mõrda “vaatab”, ja lõõgastust koos einega Muratsi sadamas.
Matkast osavõtuks tuleb end eelnevalt registreerida, näidates ära ka soovitud väljumisaja ja tasudes ettemaksu.

Eelregistreerida saab kuni 5. augustini aadressil uvevers@gmail.com , ettemaks tuleb kanda Muratsi Küla Seltsi arvelduskontole 10220115418014.   
Lisainfo: Ülo Vevers, tel 52 76 033, uvevers@gmail.com . 

Reet Truuväärt

Print Friendly, PDF & Email