Kärla tankla-kauplus teenindab taas tarbijaid

Kärla tankla-kauplus teenindab taas tarbijaid

ÜMBRUSKONNA INIMESTE HEAKS: Ettevõtja Valdo Saar on rahul: 1. juunil taasavatud Kärla tankla on lühikese ajaga ümbruskonna elanike seas poolehoiu võitnud. Turistidki põikavad tihti tanklasse ja poodi sisse.
Foto: Aare Laine

Jaanikuu esimesest päevast taas uksed avanud Kärla tankla on jõudnud kahe kuuga nii ümbruskonna sõidukiomanikele kui ka kaugemalt tulnutele endast igati positiivse mulje jätta. Kuna tankla on avatud õhtul kella kümneni, siis astuvad paljud Kärla kandi inimesed hilisõhtulgi poodi sisse, ostmaks karastusjooke, jäätist, kesvamärjukest, kommi, küpsist või muud söögi-joogikraami.

Lisaks bensiinile ja diislikütusele on roolikeerajail võimalik tankla kauplusest oma sõidukeile ka igasuguseid tarvilikke vidinaid osta – mutrivõtmest lambipirnini. Autojuhtide ja mootorratturite jaoks on tähtis seegi, et mootorikütuse hind ei ületa suurtes tanklates müüdava bensiini ja diislikütuse hinda.

Kuigi Kärla tankla-kauplus on oma olemasolust märku andnud, peab tanklapidaja Valdo Saar tegutsemise esimesi kuid ikkagi veel hoovõtuajaks. Praegu ei ole suurel Kihelkonna maanteel ühtegi viita, mis teavitaks liiklejaid Kärlal asuvast tanklast.

Edasi loe värskest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email